Shutter%20prehab%20yoga

Prehab yoga er udviklet til at fremme en bevægelig, sund og smertefri krop i balance. Her vil du lære at mestre en række af yogaens vigtigste øvelser, med henblik på at høste deres fulde fysiologiske sundhedsudbytte.   

Timerne vil have fokus på sund teknik og anatomisk præcision. Her vil du blive ført igennem nogle rolige blide flows med grundig fordybelse i de enkelte stillinger. Vi gør periodevist brug af props som klodser, pøller og bælter, for at opnå dybere effekt af stillingerne. Brugen af props skaber samtidig en øget stabilitet og sikkerhed, som kan være til stor hjælp hvis vi arbejder med fysiske udfordringer, såsom ryg eller knæ-problemer. Prehab yoga er for alle, uanset niveau, alder og eventuelle skavanker. Gennem øget smidighed, styrke og balance, vil du opnå en velfungerende krop som er modstandsdygtig overfor skader og det daglige slid som den udsættes for. Prehab yoga er derfor et ideelt supplement til din øvrige træning, hvis du ønsker at øge din performance, restitutionsevne og generelle kropsbalance.

 Yogalære og træningsterapeut Nicolas Rockland har undervist yoga i mere end 10 år og er uddannet indenfor flere af de store yogastilarter. Selv har han været en dedikeret udøver af Iyengar Yoga, hvorfra han henter en stor del af din inspiration til sin undervisning. Under sin fysioterapeutuddannelse opdagede han hvordan udvalgte yogaøvelser kunne havde en enorm effekt på sine patienter, som ikke kunne modsvares af de traditionelle fysioterapeutiske metoder. Nicolas har således sammenkoblet fysioterapeiens anatomiske forståelse med yogaens dybdegående og erfaringsbaserede kropsarbejde. Han tror at en intelligent og målrettet yogapraksis kan forebygge og behandle langt størstedelen af bevægeapperatets problematikker og danne grundlag for en smertefri og velfungerende krop i balancde. 


I Århus kan du gå til Prehab Yoga hos Seier Fitness Spanien

https://seierfitness.dk/Fysioterapi / personlig træning
Personlig%20tr%c3%a6ning%20ingelise
Træningsprogram / Online coaching
Online%20tr%c3%a6ning%20shutter
Bootcamps
Bootcamp%20billede%20flere%20farver%2c%20mindre%20skygge