Fysioterapi og personlig træning

Kunne du tænke dig en professionel træningsmakker som støtter, motiverer og målretter din træning? Uanset om du ønsker specialiseret genoptræning eller drømmer om en flottere, slankere og sundere krop i balance, så er personlig træning den hurtigste vej til gode resultater.

 Med personlig træning får du specieldesignet et forløb med 100 % udgangspunkt i dine mål, ønsker og behov. Træningen er fleksible og placeres når det passer ind i DIT skema.

 Som fysioterapeuter med særlig interesse indenfor træning, kost og livsstil, kan vi tilbyde privat træning af en højere kvalitet. Vi kan give dig holdbare resultater, fordi vi ser helheden og gør et grundigt arbejde ud af, at kende din krop og baggrund. Hos os får du en træner med baggrund som fysioterapeut og med mange års erfaring indenfor faget. 

som er specieluddannet i at leverer tydelige målbare forandringer som holder.  som  specialiter i at skabe mærkbar kropsforandringer der holder, fordi vi ser helheden og fysioterapeuter med speciale i træning og bevægelse, kan vi tilbyde especialdesignet forløb som tager  og i skræddersy et in specialdesigne et træningsforløb et forløb ud fra netop særlige udgangspunkt. besidder vi en særlig høj og i at specieldesigne et forløb som tager høje for dine individuelle Vi har øje for netop dine behov specieldesigner et forløb som får dig sikkert i mål.

 tilpasser så den passer til netop din Her placeres træningen så den passer ind i dit skema og vi arbejder er med dig hele vejen, for at realiserer dine mål og drømme.

 

flottere, stærkere og sundere krop fuld af energi. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker vil vi støtte,og er med dig hele vejen til du er i mål er med dig hele vejen til du opnår de resultater succesfutræningsprogram, et fleksibelt online forløb eller personlig træning i eller omkring Århus, og placerer træningen i det tidsrum som passer bedst ind i din hverdag. 

Prehab Yoga
Shutterstock%20yoga
Træningsprogram / Online coaching
Online%20tr%c3%a6ning%20shutter
Bootcamps
Bootcamp%20billede%20flere%20farver%2c%20mindre%20skygge